МИЛ АБРАЗИВНА ПАСТА

- со свеж мирис на лимон, комбинацијата од мекиот абразив и делотворните активни состојки ги отстрануваат најтврдокорните дамки, без да остават гребнатини на предметите.

- се користи за миење на нечисти раце, во индустријата и во домаќинството. Ефикасен за чистење: керамички плочки, кади, умивалници, емајлирани и ростфрај садови.


Пакување: 500 гр, 12/1

МИЛ СТАКЛО

- за сјај без траги од бришење, максимално го олеснува процесот на чистење.

- течно средство за чистење на сите стаклени површини, прозорци, ТВ екрани, автостакла, огледала, керамика, пластични површини.

- делува како дезинфициент и ги уништува бактериите од површините.


Пакување: 530 мл (стакло пумпа ; стакло резерва). 12/1

МИЛ ПОЛИТУРА ЗА МЕБЕЛ

- течно средство за чистење и одржување на дрвени површини, при тоа оставајќи извонреден сјај и пријатен мирис.

- не остава траги од бришењето.

- се користи за чистење и негување на дрвени површини и ултрапас.


Пакување:

- 250 мл, 12/1

- 500 мл со пумпа, 12/1

- 500 мл резерва, 12/1

МИЛ КУЈНА

- течно средство за чистење на работни површини во кујната, кујнски мебел и керамички плочки. Делотворно отстранува мрсни и други нечистотии, при тоа оставајќи сјај, без траги на чистење.

- делува антибактериски, врши дезинфекција на кујнски површини.

Намена: за сите видови површини застапени во кујната: керамика, вештачки материјали, ултрапас, емајл и челик што не ’рѓосува.


Пакување: 500 мл со пумпа, 12/1

- течно средство за чистење на бањи. Темелно и брзо отстранува наслаги од воден камененец и тврдокорни нечистотии. Идеален е за чистење: мијалници, кади,туш-кабини, керамички плочки, ВЦ школки и славини.

Намена: за сите видови површини застапени во бањата: емајл, керамика, арматури и пластични површини.


Пакување: 500 мл со пумпа,12/1

МИЛ КУПАТИЛО

-ефикасно средство за чистење маснотии од рерни, скари и други грил-апарати.

- брзо и темелно отстранува загорени и запечени мрснотии. При тоа не ги оштетува површините, лесно се испира.


Пакување: 220 мл, 12/1

МИЛ РЕРНА

Copyright © Hemiks, 2012  All rights reserved.