бесфосфатен гел со освежувачки мирис на лимон.

- дава кристален сјај на садовите,

- отстранува најтврдокорни дамки и маснотии,

- го спречува настанувањето на воден каменец,

- го продолжува векот на траење на машината за миење садови.


Пакување: 450гр = 6 перења,

1750гр (1500+250ГРАТИС) = 60 перења

Мил автоматик
гел- 3 во 1

за брилијантен сјај и садови без дамки.

Течно средство за испирање во машини за миење садови. Делува за време на процесот на испирање за во потполност да ги отстрани остатоците од храна и детергент. Достапен со мирис на лимон.


Пакување: 500гр

Мил средство
за испирање
НОВО

Copyright © Hemiks, 2012  All rights reserved.