- со неверојатна сила на одмастување, создава богата и стабилна пена, а вградената мирисна нота го отстранува непријатниот мирис од вашите садови.

- pH неутрален

- биолошки разградлив

- со својата веќе докажана формулација, успешно чисти нечистотии од сите видови садови (пластика, стакло, инокс и др.)


Пакување: 500 мл, 20/1

МИЛ БЕЛ  ДЕТЕРГЕНТ
ЗА САДОВИ
МИЛ БАЛСАМ ДЕТЕРГЕНТ
ЗА САДОВИ

- идеална комбинација за чисти садови и нежни раце.

- содржи посебно одбрани состојки кои истовремено  ја негуваат кожата на рацете и спречуваат нејзино сушење. Корисен за луѓе со чувствителна кожа.


Пакување:  500мл , 1000мл,  12/1


МИЛ ЗЕЛЕН ДЕТЕРГЕНТ
ЗА САДОВИ

- брзо и лесно отстранува и најтврдокорни нечистотии;

- препознатлив по освежителниот мирис на зелен лимон;

- делува антибактериски.

- отстранува непријатни миризби од мијалникот.

- со употреба на помало количество на детергентот се постигнуваат исти ефекти при миењето.


Пакување:  500мл , 1000мл,  12/1

МИЛ ПОРТОКАЛ
ДЕТЕРГЕНТ ЗА САДОВИ

Со пријатен мирис на портокал,одлично пени при перењето,ефикасно одстранува масни и др дамки од садовите.


Пакување:  500мл .  12/1

Copyright © Hemiks, 2012  All rights reserved.