МИЛ БРЕЗА ШАМПОН

- со природен  екстракт на бреза, наменет за сите видови коса.

- наменет за целото семејство, со своето благо дејство,без иритации и со свежиот мирис благопријатно делува за време и по миењето на косата, зајакнувајќи и негувајќи го влакното.

- препознатлив по својата едноставна амбалажа, по својот квалитет, универзална примена и достапна цена.


Пакување: 250 мл,  20/1

- универзален регенератор за коса со провитамин.

- се нанесува рамномерно на косата, после 1-2 мин. добро се исплакнува.

-наменет за сите видови коса.


Пакување: 250 мл, 20/1

МИЛ РЕГЕНЕРАТОР
БАЛСАМ
МИЛ ТЕЧЕН САПУН

- нежно средство со глицерин, погодно за често миење на рацете, лицето и телото.

- Не ја суши кожата и ја прави нежна и мека.

- Го намалува развојот на микроорганизми на кожата.

- Не ја одзема влагата, не создава иритации.


- Планинско цвеќе-со освежувачки мирис на планинско цвеќе

- Алое вера-со екстракт на алое вера


-1000 мл; 6/1

-400 мл со пумпа; 12/1

-400 мл резерва; 12/1


Copyright © Hemiks, 2012  All rights reserved.