МИЛ OМЕКНУВАЧ

- течен детергент за машинско и рачно перење алишта.


- Мил омекнувач роза-внесете ја свежината на мајската роза во вашиот дом.

- Мил омекнувач темјанушка-ги оплеменува вашите алишта  со неверојатниот мирис на есенска темјанушка.

Со често перење облеката ја губи својата еластичност, тешко се пегла и се тутка, додека синтетичките ткаенини се лепат за кожата. Со употреба на Мил омекнувачот се отстрануваат овие проблеми, а вашите алишта ќе бидат удобни, меки и со свежа мирисна нота. Го неутрализира статичкиот електрицитет од облеката.


Пакување: 1000 мл, 6/1

- бесфосфатен течен детергент за машинско и рачно перење на бели и обоени алишта.

- не ги оштетува влакната и бојата на алиштата;

- перењето е поекономично,се заштедува време и енергија;

- предперење не е потребно;

- за разлика од прашкастите детергенти, содржи многу поголемо количество  активни компоненти, така што е потребно помалку детергент за еднакви резултати од перењето;

- се користи за перење на алишта од памук, синтетика и мешавина од материјали.

- идеален е за нанесување на дамки,бидејќи ги разградува при самиот процес на перење;

- ја зголемува мекоста на ткаенината;

- дополнително ги штити боите и го спречува нивното избелување;


Пакување: 1500 мл, со топка и рефил, 4/1

МИЛ ТЕЧЕН ДЕТЕРГЕНТ
ЗА АЛИШТA
МИЛ УНИВЕРЗАЛНА ПАСТА

-  универзално средство без абразиви, со свеж мирис , наменета за рачно чистење на сите водоотпорни текстилни површини во домаќинството. Идеален е за секојдневно одржување, може да се употребува разредено и во концентриран облик, зависно од валканоста.

- се користи за чистење теписи, седечки гарнитури, навлаки на автомобили.


Пакување: 400 гр, 12/1

Copyright © Hemiks, 2012  All rights reserved.