Со редовна  употреба, го отстранува каменецот и го спречува создавањето на нови наслаги. Препознатлив по својата свежа мирисна нота.

- Океан фреш-со мирис на морска свежина;

- Грин фреш-со мирис на пролетно зеленило;

-  за секојдневно одржување на ВЦ школката.

- Се користи за одржување на хигиената на ВЦ школката, а со својата формулација истовремено чисти, го спречува наталожувањето на каменецот, дезинфицира и долготрајно го освежува просторот после секоја употреба.


Пакување: 150 мл( рефил-12/1 , корпа-9/1)

МИЛ ВЦ ГЕЛ

Copyright © Hemiks, 2012  All rights reserved.